Home Coaching jonge ouders

Coaching jonge ouders

Tijdelijke verbinding

Tijdelijke verbinding

Contact krijgen met degene die je wezenlijk bent. Als coach neem ik je mee in het proces om je dichter naar je kern te brengen, zodat je weer vanuit je eigen kracht nieuwe keuzes en beslissingen kan nemen. Je leert luisteren naar wat je diep van binnen weet. Ik doe een beroep op je zelfgenezend vermogen; je eigen wijsheid en je eigen kracht.

De consulten zijn hier op gebaseerd. Ik inspireer je om jezelf te accepteren zoals je zelf bent met je mooie maar ook minder mooie eigenschappen. Ik breng je in contact met de talenten die je van nature bezit. Door aandacht te geven aan al deze eigenschappen en talenten als onderdeel van jou, leer je dat ze er mogen zijn en kom je meer in evenwicht.

Tijdens een coachingssessie maak ik gebruik van diverse technieken. Ik heb een hele toolbox tot mijn beschikking en maak gebruik van datgene wat er op dat moment nodig is. Ieder mens is immers uniek en ontwikkeld zich in zijn eigen tempo.

Op het moment dat emoties en oude ervaringen los komen, is dit een moment om hier opnieuw naar te kijken en te onderzoeken. Wat zijn die emoties en ervaringen nou echt. Wat hebben ze je te zeggen, wat heb je ervan te leren zodat je in nieuwe situaties misschien andere keuzes kunt maken of hier anders mee om gaan. Je hebt immers zelf altijd een keuze.

Natuurcoachen

Dit gebeurd op dezelfde wijze als het energetisch coachen met dit verschil dat we naar buiten gaan. Vantevoren spreken we hierin af waar we naar toe gaan