Home Over mij

Over mij

Ik gun het iedereen om te ervaren hoe je vanuit je eigen onbewuste, krachtige nieuwe inzichten kunt creëren en de huidige situatie naar je eigen hand te zetten door nieuwe bewuste keuzes te maken. wijsinzicht marijke lammers

Energetisch coachen

Energetisch coachen maakt gebruik van het principe dat alles met elkaar verbonden is. Het doet een beroep op je innerlijke kracht en dat maakt het voor iedereen effectief. Als energetisch life coach begeleid ik jou in het proces om je dichter naar je eigen weten te brengen. Ieder mens is uniek. Je leert te luisteren naar wat je diep van binnen weet zodat je weer vanuit je eigen kracht nieuwe keuzes en beslissingen kunt nemen.

Persoonlijke situatie

Als werkende alleenstaande moeder van 2 kinderen ben ik heel wat uitdagingen tegengekomen. Denk hierbij o.a. aan; de overtuiging om alles perfect te willen doen op werk en privé, de moeite om tijd voor mezelf in te plannen, een voorbeeld te willen zijn voor mijn kinderen, erachter komen dat kinderen hun eigen ontwikkeling hebben met hun eigen uitdagingen.

Daarnaast komt de ziekte kanker veel voor in mijn zeer directe omgeving. Door deze ziekte van dichtbij mee te maken, zie ik dat het fysieke, emotionele en mentale lichaam energetisch met elkaar verbonden zijn. Ziek zijn ben je niet alleen. Ik heb anderen goed kunnen ondersteunen omdat ik de ervaring heb dat ook tijdens ziekte mensen, processen, situaties met elkaar verbonden zijn.

Ze is open en flexibel en weet als geen ander zich te verbinden met de mensen om zich heen op haar eigen unieke wijze. Je kunt haar vertrouwen, ze is eerlijk, integer en oprecht.” Gera L.

Achtergrond

Ik heb veel ervaring en kennis mogen opdoen als locatiemanager van een kinderdagverblijf; coördineren, pedagogisch medewerkers begeleiden in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en ervaringsgericht werken. Ik heb ontdekt dat de voorwaarde voor groei en ontwikkeling, veiligheid en vertrouwen zijn. Dit uitgangspunt loopt als een rode draad door in mijn omgang met mensen.

Opleidingen

• 2015 Psychosomatiek en opstellingen en diverse andere verdiepingsworkshops.
* 2015 Hara coaching
* 2014 Gweldloze communicatie
* 2013 Reading
* 2012 Healing
* 2010 Intuïtieve ontwikkeling
* 2010 leidinggevende A Kinderopvang
* 1985 HBO Jeugdwelzijnswerk