Home Referenties

Referenties

Samen is niet alleen

Samen is niet alleen

 

“De healings die ik heb gevolgd brachten mij Rust in mijn voorheen hak op de tak hoofd, deze rust heeft mij geholpen met het genieten van de kleinere dingen in het leven. geholpen met “stop and smell the roses”.
De coaching die Marijke me heeft gegeven heeft me dichter bij mezelf gebracht, me beter geleerd problemen van me af te zetten en wat voor mij belangrijk is mezelf de rust te geven wanneer ik merk dat die vervaagt. Ik kan het iedereen aanraden.”

Vincent Cramer, 24 jaar
“Super bedankt voor alles Marijke!!”

 

“Aan de coachingssessies  van Marijke Lammers heb ik  veel plezier beleefd, het heeft me verrassende inzichten opgeleverd. Ik merkte elke keer dat er weer iets positiefs was veranderd in mijn dagelijks handelen. Tenslotte heeft het me uiteindelijk geholpen om wel overwogen knopen door te hakken waaronder het oppakken van een opleiding. Hiervoor mijn dank, super.”
Frank, 56 jaar

 

“De coachingsgesprekken geven mij (h)erkenning van wat er speelt in mij en in mijn onderbewustzijn. Vaak zijn dat dingen die ik zelf nog niet goed kan plaatsen/uitleggen/begrijpen. Met de coaching komen er “nieuwe” dingen aan het licht. Met ‘nieuwe’ tussen aanhalingstekens, omdat het dingen zijn die ik onbewust ergens toch wél al weet/wist. Het lijkt een soort her-leren over jezelf. Er vallen dingen op hun plek.
Sommige dingen in de coachingsgesprekken vond ik erg pittig, er komt bijvoorbeeld (oud) verdriet naar boven, maar ook vond ik dingen die me van binnenuit zo enthousiast en blij maakten. Dingen waarvan ik niet wist dat ze er waren, maar die blijkbaar echt bij mij horen. Het is een soort avontuur binnen jezelf, waarvan je niets kunt verwachten omdat je niet kunt voorspellen wat er naar boven komt en wat het effect daarvan zal zijn. Dat maakt het onvoorstelbaar en heel bijzonder. Wat ook erg fijn is is dat de coachingsgesprekken ingaan op hoe het op dat precieze moment met je gaat, en op wat je op dat moment nodig hebt. Het helpt je echt verder op dat precieze moment. Ik vind het een hele bijzondere en fijne ervaring, waarmee ik met jouw hulp mezelf verder kan helpen op een hele fijne en ontspannen manier. In relatief korte tijd zijn er veel positieve kleine en grotere veranderingen gekomen die mij erg goed doen, en waar ik je heel dankbaar voor ben.”

Loes Kortenoever, 23 jaar

 

“Marijke straalt warmte en liefde uit.
Door haar eigen ervaringen in haar leven en door de keuzes die ze zelf gemaakt heeft op allerlei in communicatie, coaching – en verdiepingscursussen, kan ze geheel op haar eigen intuïtie aanvoelen wat er nodig is voor jou op dat moment. Niet meer, maar ook niet minder.
Ze heeft een hoop kennis in haarzelf opgeslagen en paraat staan.”

Gera Lammers, 45 jaar

 

“Ik heb mij altijd heel vrij gevoeld tijdens sessies van Marijke er wordt volledige ruimte aan jouw eigen Zijn gegeven. Marijke volgt je eenvoudig en helpt je toch te laten kijken naar wat nodig is zodat je verder komt en leert.
Het samenwerken met Marijke gaat eenvoudig en zij vind het belangrijk om een juiste sfeer neer te zetten die door die intentie ook altijd ontstaat.”

Marin Cromberge, 32 jaar

 

“Ik waardeer Marijke om haar doorzettingsvermogen en doortastendheid tijdens haar coaching. Daarnaast weet ze iemand snel op zijn gemak te laten voelen. De manier van haar coaching brengt je naar je onderbewuste, een prachtige plek om energie te helen.”
Auke de Jong, 30 jaar