Home Reading

Reading

Reading staat voor het verwoorden van het helder waarnemen van de levensenergie in en om het lichaam. Als je energie niet vrij kan stromen, zit je minder goed in je vel en kan je zelfs ziek worden. De oorzaken zijn (vaak) oude patronen of denkbeelden die niet meer bij je passen, stress, onverwerkte emoties en/of ervaringen. Door op een neutrale manier te verwoorden wat er zichtbaar wordt kun je meer inzicht en helderheid in jezelf vinden. Je kunt ruimte maken voor nieuwe keuzes. Tijdens een reading maak ik contact met je essentie, je wezen die je in feite bent.

Het benoemen van wat je beweegt en wat je belemmert geeft, bewustwording en ruimte om er iets mee te doen. Je leert over jezelf, je doeleinden, je levenslust en hoe energie werkt. De inzichten die je krijgt geven je de mogelijkheid om je los te maken van bepaalde patronen. Jij bent en blijft degene die bepaald wat je met de gekregen informatie doet.

Werkwijze

In een eerste ontmoeting inventariseer ik samen met jou je vraag

Ik stem me af op jouw persoon door vooraf en tijdens de reading je voor en achternaam te vragen. Dit is om mij specifiek te richten op jouw energiestroom.

Tijdens de reading zal ik vertellen wat ik tegenkom, je kunt hier direct op reageren of vragen bij stellen.

Een reading wordt afgesloten met een korte healing

Het is belangrijk om direct na afloop goed water te drinken. Dit om jouw vrijgekomen afvalstoffen beter af te voeren.